Construcţie de brand personal

Brand personal

Fiecare om este văzut într-un anume fel de ceilalţi. Relevant pentru orice persoană este felul în care este văzută de persoanele aflate în imediata sa apropiere şi de persoanele de care depinde. Dacă un şef este văzut ca puternic de către angajaţi aceştia îl vor trăda mai greu, dacă este necunoscut de autorităţi va suferi abuzuri şi aşa mai departe.  Puterea brandului personal este atât de mare încât poate transforma un om sărac în om bogat în doar câteva luni. Cel mai grosier exemplu este cel al cântăreţilor care apar la televizor pentru a deveni

cunoscuţi şi a-şi mări tarifele pentru prestaţii. Există însă şi cazuri, de oameni care nu pot să îşi construiască o imagine doar prin apariţii în presă. Este vorba despre afaceriştii pentru care nu contează să fie cunoscuţi de marea masă a populaţiei.  

Pentru aceştia există reţete complexe de conturare a unei imagini şi de poziţionare a personajului într-un context favorabil. Experţii noştri reuşesc de cele mai multe ori să creeze campanii constructive şi să elaboreze strategii de succes pentru cei care doresc să investească în propria imagine.