Strategia de campanie

Stategie campanie electoralaStrategia de campanie este planul de acţiuni pe care un candidat trebuie să le efectueze înainte de alegeri. De regulă, calendarul campaniei şi pre-campaniei sunt cele mai importante elemente ale unei lupte electorale câştigate de către candidat.

Read more...

Trainning pentru door-to-door

Training door to doorÎn actualul context electoral, nimic nu este mai eficient decît strategia door-to-door. Felul în care sunt instruiţi agenţii electorali care bat străzile în căutarea voturilor este face diferenţa între a cîştiga sau a pierde o campanie politică. Lasă pregătirea lor în

Read more...

Sondaje de opinie

Sondaj de opinieDacă eşti candidat şi vrei să aflii care sunt opţiunile electoratului sau dacă vrei să ştii ce probleme sunt mai importante ai nevoie de un sondaj de opinie. Lasă specialiştii să se ocupe şi să se asigure că sondajul este cu adevărat relevant pentru nevoile tale.

Read more...

Şedinţe foto

Sedinte FotoPentru candidaţii care doresc să arate cu adevărat că lucrează într-un mod profesionist, o şedinţă foto este absolut necesară. Oricât de bun ar fi un fotograf local, nu poate egala un artist al imaginii care este specializat în portrete de campanie electorală.

Read more...

Clipuri electorale

Clipuri electoraleRealizarea clipurilor electorale pentru candidaţii noştri este făcută de cei mai în vogă regizori ai momentului, cu cei mai buni ingineri de montaj şi este supervizată de specialişti de marcă în comunicare publică. Clipurile de campanie devin opere de artă.

Read more...

Afişe şi pliante

Afise de campanieRealizarea afişelor şi pliantelor electorale nu este o simplă muncă de editare a unor texte dogmatice. Împletirea iimaginilor, a culorilor şi a mesajelor este o artă şi doar profesioniştii pot să obţine rezultate. Nu lăsa pliantele pe mâna unor începători.

Read more...

Focus grupuri

Focus grup-uriAflă exact cum vor cetăţenii să fie un candidat şi ce doresc de la acesta. Lasă nişte profesionişti să cerceteze mintea electoratului tău şi să extragă de acolo cele mai pertinente concluzii. Focus grupurile nu sunt un sondaj de opinie, ele sunt

Read more...

Ajustarea imaginii

Chiar dacă ai dezvoltat un stil până acum, înainte de camapnia electorală ai nevoie de ajutorde specialitate. Lasă-ne să îţi sugerăm colaborarea cu mari stilişti şi creeatori de modă cunoscuţi care pot să îţi ajusteze imaginea într-un mod profesionist. 

Read more...

Discursuri şi mesaj

Discursuri mesajeConstruirea mesajului şi transmiterea acestuia în cuvinte reprezintă un aspect important al campaniei electorale. Lasă nişte profesionişti să te ajute! Bazează-te pe instinct, dar cheamă în ajutorul tău artişti ai cuvintelor care să te ajute în transmiterea

Read more...